sunnuntai 30. elokuuta 2009

Pyrkivän leiri, päivä 2.

Tänään tultiin salille yhdeksältä aamulla. Sussut meni hakemaan Antton Laineen linja-autoasemalta, joten lämpättiin yhdessä joukkueen kanssa puolisen tuntia, jonka jälkeen alettiin melkeinpä heti muuttelemaan kevään ohjelman runkoa Anttonin kanssa :) Tehtiin ohjelmaa vähän yli kahteentoista, jonka jälkeen Ampun piti lähteä retkelle saksalaisten oppilaiden kanssa, jotka on Ampulla kylässä ja me päätettiin pitää tauko siinä välissä ja syödä, namnam ;D Syömisen jälkeen jatkettiin taas ohjelmaa ja päästiin tekemään nostoa jota me kaikki odotettiin innolla. Siitä tulikin tosi hieno, vaikka jonkin verran pitää vielä treenata sitä :D Ohjelmaan tuli paljon kivoja uusia yksityiskohtia. Lopetettiin ohjelman teko jossain 4 paikkeilla, jonka jälkeen näytettiin uutta ohjelmaa seuran pienemmälle joukkueelle, Simpukoille jotka halusivat kovasti nähdä sen :)
Sen jälkeen Antton opetti meille ja Seraleille liikkeen jatkuvuutta itse tekemällään sarjalla. Harjoiteltiin tuntemaan vartalomme ja saamaan energia kulkemaan sen läpi.
Viiden aikaan saatiin se harjoitus valmiiksi ja Seralet lähti kotiin kun me jäätiin vielä harjoittelemaan keilojen kanssa Anttonin opastuksella. Puoli kuudelta saatiin koko leiri pulkkaan ja lähdettiin kotiin! :)

Nyt harjoitellaan ohjelmaa yksinään kotona ja lokakuussa mennään Kisakallioon ohjelmaleirille, siellä sitten jatketaan kevään ohjelman työstämistä.

Onnea kaikille tulevalle kaudelle, nähdään kisoissa, Sanix tulee varmasti katsomaan ainakin kaikkia turun kisoja! :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alotettepas aikasin jo ohjelman treenaamisen, mut siit tulee sit varmaa tosi hyvä :) Jännä nähä se sit kevääl tsemppii! :D

Valkku kirjoitti...

Ohjelman runko on nyt valmis, jota muokkasimme viime viikonlopun leirillä; haimme koreografiaan lisää tunnetta, ideanmukaisia liikkeitä jne. Kevään ohjelman laitamme kokonaisuudessaan pakettiin vasta lokakuun leirillä Kisakalliossa, jonka jälkeen aloitamme ohjelman treenamisen myös salilla. Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aijotteko käyttää vielä joskus tulevaisuudessa sitä musiikkia, miilä oisitte tehny tän syksyn ohjelman vai saahaanko tietää et mikä se oli??? Olin niin kovasti oottanu teijän ohjelmaa niin saisko ees musan kuulla niin se auttais mua oottamaan kevääseen asti :)

Anonyymi kirjoitti...

no oliko antton hyvä?

Anonyymi kirjoitti...

arvaanks oikee et lindaa nostetaa siin nostos?:)

Anonyymi kirjoitti...

joo mäki veikkaan et lindaa nostetaa? :D määki haluisin tietää että aijottekste käyttää tän vannemusan johonki tulevaisuudessa?

Elisa kirjoitti...

Jep, antton oli todella hyvä! :) Ja sitä ketä nostetaan ei kannata veikkailla, onhan meillä monta pientä tyttöä Lindan lisäksi, kuten esim. Alina ja Alisa ;)

Anniina kirjoitti...

meidän kevään ohjelma on salaisuus kaikinpuolin kisoihin asti.
Antton oli todella vakuuttava ja hyvä :) pidämme kaiken mikä liittyy ohjelmaan salaisuutena. Arvuutella toki voitte :)

Valkku kirjoitti...

Ja syksyn musiikkia voidaan vielä käyttää, joten ei voida paljastaa sitäkään :)