torstai 19. marraskuuta 2009

Valmentajana Sussut

Pyysitte kirjoittamaan Sussuista ja tämä oli myös toisteksi suosituin aihe kyselyn perusteella! :)

Ilman sussuja Sanix ei olisi se sama Sanix. Sussut panostavat todella paljon joukkueeseen ja sen tulevaisuuteen. Vaikka me kaikki teemme kovasti töitä, ovat Sussut ne, jotka tekevät sitä eniten.
Sussut ovat mahtavia valmentajia ja ystäviä, joita arvostamme kovasti. Sussuille voi kertoa lähes mitä vain ja sen takia he tuntevatkin meidät kuin omat taskunsa :)
Sussut ovat todella vaativia valmentajia ja osaavat hommansa erinomaisesti. Sussut osaavat pitää kuria, mutta kuitenkin niin, että samanaikaisesti he ovat myös kaikkien sanix-tyttöjen kavereita.
Sanixin onnistumisen hetket, voitot ja motivaation ylläpito ovat kaikki sussujen ansiota!

Vaikka nimet ovatkin samat ovat luonteet erillaiset. Molemmat sussut ovat meille yhtä tärkeitä ja tarvitsemme molempia. Sussut vähän niinkuin täydentävät toisensa :D

Harkoissa sussut eivät kehu turhasta vaan jos sen on todellakin ansainnut. Silloin jos saa kehuja, tietää tehneensä lujasti töitä, jos sussujen aivot pamahtaa, tietää että jokin on nyt omassa tekemisessä hullusti :DD Kuitenkin sussut antavat hyviä ohjeita ja omat virheet on helppo korjata joten aivot pamahtavat hyvin harvoin :) Sussut kuuntelevat myös meidän mielipiteitämme ja saavat meidät tekemään 10000000000000% täysillä ;)

Sussuilla on oma tyyli tehdä ohjelmaa. Opimme ohjelman myös suht nopeasti, siitä on hyvä sitten lähteä hiomaan kun on pohja hallussa. Sussuilla on välillä aika hulluja ideoita ja niitä voi olla välillä hankala toteuttaa/ymmärtää mutta yhteispelillä siitä aina selvitään :)

Meidän pitäisi etsiä maailman loppuun asti yhtä hyviä valmentajia kuin sussut jos heitä ei olisi ja tuloksena olisi vain kipeämmät jalat kuin kuntopiirin jälkeen ;) <3


5 kommenttia:

Sussu L kirjoitti...

Kiitos tytöt!:)
tuli ihan tippa simään, kun luki...

Tekin olette myös toooooosi tärkeitä meille.

Sussu S kirjoitti...

Ootte te ihania!!! Kiitos kaikista noista sanoista <3 Niin mekin teitä:)

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö Sussut yleensä harkat kumpikin erikseen, vai ovatko molemmat aina paikalla? :)

Elisa kirjoitti...

Sussut on yleensä molemmat harkoissa mutta jos jompikumpi on töissä yms. niin silloin on vain toinen treeneissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella mahtavaa palautetta valmentajista!!! Hienoa että te osaatte arvostaa valmentajianne ja jos joku asia kannustaa heitä jatkamaan eteenpäin niin tämä kirjoitus!!