perjantai 18. kesäkuuta 2010

ohjelmaleiri :)

Meillä oli eilen ohjelmaleiri, jossa tehtiin uutta syksyn keilaohjelmaa :) Aloitettiin leiri kahdelta ja lopetettiin yhdeksältä. Ei saatu sitä kuitenkaan vielä valmiiksi, joten jatketaan maanantaina :)

Aloitettiin ohjelmaleiri tekemällä alkulämpäksi nopeustreeni, missä tehdään kaikenlaisia pyörimisiä ja kuperkeikkoja mahdollisimman nopeasti. Avattiin jalat ja lämpättiin selkä hyvin. Alettiin sitten tekemään ohjelmaa ihan alusta ja monia vähän jänskätti kuviopaikat (; Jossain vaiheessa kaikilla alkoi kurnimaan mahat ja syötiin välissä eväitä. Jatkettiin taas ja aika kului tosi nopsaan, siinä uutta ohjelmaa harjoitellessa. Pian kello olikin jo yhdeksän.. Ei melkein edes maltettu lopettaa ohjelman tekemistä, koska se oli niin kivaa! :D Tykätään meidän ohjelmasta TOSI paljon (;

Tänään oli normit kolmen tunnin harkat, missä tehtiin lihaksia, kumpparihypyt sekä tietenkin uutta ohjelmaa ;) Pyrkivän talolla on tooosi kuuma ja hiki vaan virtasi koko ajan vaikka pysyi paikallaan :D
Nyt meillä on viikonloppu vapaa, maanataina jatkuu ohjelmaleiri ja tiistaina ja keskiviikkona on harkat. Sitten alkaakin kesäloma myös jumpasta :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ketkä kaikki kuuluvat syksyn kisakokoonpanoon? =)

Anonyymi kirjoitti...

kisaako se janika nyt ? =) ja tsemppii kovasti harkkoihin ! <3

Anonyymi kirjoitti...

hei mitä nuo kumpparihypyt on? :D

Elisa kirjoitti...

kokoonpanossa on tällä hetkellä 8 tyttöä, Adde, Alisa, Linda, Alina, Janika, Anniina, Amanda ja minä. :)

Kumpparihypyt on tavallisia hyppyjä, mut kuminauhat nilkoissa, niin että ne kehittää hyppyjä, koska täytyy tehdä enemmän töitä lihaksilla jotta jalat aukee vielä enemmän. :)

Anonyymi kirjoitti...

miks toi julia ei kisaa ?

Anonyymi kirjoitti...

Kui ei Keke kisaa????? =O
PS. Ootte ihania! <3

Anonyymi kirjoitti...

Oon toi edellinen Anonyymi, mut unohtu kysyy viel et ku jossai textis sanoitte et jotkut teist on töissä, ni ketkä on ja missä? Kts jos joku vastaa tohon mun edelliseenki juttuu!!!!

Elisa kirjoitti...

Keke kirjottelee illalla itse vielä tänne miksei oo nyt sitten kokoonpanossa.

Ja meidän kesätöistä, niin en oo varma muistanko oikeen, mut mun mielestä ainakin Amanda sai työpaikan vissiin Turun kaupungilta ja mä siivoilen remonttiasuntoja. Alinakin on mun mielestä töissä mut en muista mitä se tekee :D Ja Anniina sano ainakin vielä perjantaina menevänsä sen isälle töihin. :) Muut ei mun mielestä oo kesätöissä:)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka o Julia?