torstai 23. syyskuuta 2010

UUTTA POSTAUSTA!!!

Heippa :) Ja pahoittelut pitkästä postausten välistä..
Elikkäs oltiin 3-5.9 A-maajoukkueringin leirillä. En nyt viitsi alkaa sepustamaan tähän kaikkia yksityiskohtia, mutta näin suurin piirtein :)

Leiriä edeltävällä viikolla meistä jotkut sai flunssan ja sen takia harkoissa kaikki ei voinut tehdä täysillä.. No, sitten kun ensimmäiset sairastujat paranivat, niin eiköhän ollut loppujen tyttöjen vuoro! Ja ne loput olivatkin sitten Ani ja Alina jotka eivät voineet edes tehdä mitään koko leirin aikana :(

Lähdettiin leirille perjantaina kahdentoista aikaan. Minibussi vei meidät jo tutuksi tulleeseen Kisakallioon. :) Matka sujui rattoisasti keiloja teippaillen, eväitä syöden ja tietysti hassutellen! :)
Kun saavuttiin Kisakallioon, odoteltiin jonkin aikaa siinä aulassa, että päästäisiin saliin. Aloitettiin treenaus Larisan tunnilla, heti Veeran alkupuheen jälkeen. Sen jälkeen Irina piti meille nopeutta ja ketteryyttä, jossa tehtiin esimerkiksi hyppiksellä kaikenlaisia erilaisia pikkuhyppyjä, sekä lihaksia.

Lauantaina aloitettiin päivä lämmittelyllä, jonka Glorian valmentajat pitivät meille. Päivään sisältyi myös vartalotekniikka tunti, tanssillista voimistelua, balettia ja lihastasapainotestit. Luultiin ensin, että lihastasapainotesti tarkoittaa sitä, että tehdään esim. vatsa- ja selkälihaksia ja katsotaan ovatko tulokset tasapainossa keskenään. Luulomme oli kuitenkin väärä :D Meidän tehtävänä oli vain oikeastaan maata pöydällä ja seistä lattialla ja testaaja väänteli meitä erilaisiin asentoihin ja kertoi Sussuille tulokset, jotka kirjattiin tietokoneelle muistiin. Testaaja kehui tuloksiamme kovasti. Päivän päätteeksi oli yhteinen loppurentoutus, johon kuului kaikkien joukkueiden keksimä leikki. Naurulta ei voitu välttyä taaskaan :D Sitten suihkuun ja untenmaille! (:

Sunnuntai päivä alkoi antidobing luennolla, jossa kerrottiin tarkemmin doping-testaamisesta ja saatiin myös vihot joissa lukee kielletyt aineet. Seuraavaksi vuorossa oli vartalonvoima. Se oli tehokas tunti! :) Jatkettiin seuraavaksi Veeran pitämällä hyppyjen analysointi-tunnilla. Oltiin Glorian kanssa samalla tunnilla ja tehtiin niin, että ensin Gloria teki kolmea eri hyppyä yksitellen ja Sanixit katsoivat vierestä ja kertoivat virheitä ja hyviä juttuja Glorian hypyistä. Noin puolen tunnin päästä vaihdettiin osia, eli oli meidän vuoro hyppiä :) Saatiin tosi hyviä vinkkejä tuolta tunnilta! (: Leirin lopuksi oli vielä Tuomon pitämä nykytanssitunti. Se oli haastavaa, mutta kivaa :)
Leiri oli paketissa ja lähdettiin kotia kohti suihkun ja eväiden oston jälkeen.
Kiitos kivasta ja hyödyllisestä leiristä! :)


Nyt ollaan tehty harkoissa paljonpaljon ohjelmaa ja alku alkaa olla jo hyvässä kunnossa :) Vielä kuitenkin tekemistä riittää ja ensiviikolla suunnataan taas Kisakallioon omalle leirille hiomaan ohjelmaa.
Kisoihinkaan ei ole enää kovin kauaa ja olisi kauhea halu päästä jo näyttämään kiva ohjelma ;)!
Noo, jos nyt vielä hetken malttaisi odottaa ;D

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ketä kaikkia joukkueita siellä leirillä oli?

Anniina kirjoitti...

Leirillä olivat Ampeerit, Mimodes, Minetit, Pippurit, Gloria ja sanix. Yhdessä päivisin treenattiin kaksi joukkuetta samalla tunnilla eli Ampeerit ja Mimodes, Minetit ja Pippurit ja Gloria ja Sanix. :)

Anonyymi kirjoitti...

Saatteko vielä kertoa millaiset puvut on syksyllä tulossa?

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva tietää miten eri joukkueet toimii keskenään leireillä? Tuleeko teistä kavereita vai ootteko omissa oloissanne? Siis niinku jos ei laske mukaan sellasii juttuja mitä teidän täytyy tehdä yhdessä.

Anniina kirjoitti...

Nähtiin tänään uusi puku tietämättä millainen se on. Se oli mielestämme tosi kiva ja hieno ja SUPER Sanixmainen! ;) Emme saa, emmekä halua kertoa syksyn puvusta mitään sen enempää, säilytämme yllätyksenä niin kuin aina ennenkin. :)

Leireillä missä me ollaan oltu on siis useimmiten kaksi joukkuetta samaan aikaan tunneilla ja minusta se on ainakin tosi kivaa, kun mukana on myös ei niin "tuttuja" ihmisiä toisesta joukkueesta. Omista kokemuksistani leireiltä kaikki joukkueet on vaikuttaneet tosi kivoilta keiden kanssa ollaan oltu, mutta kumminkin molemmat joukkeet yleensä pysyttelee suurimmaksi osaksi sen oman joukkueen kanssa. Sen takia on tosi kivaa, kun on esim. Maajoukkueringin leirillä iltaleikit, joissa joukkueet sekoitetaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisko Janika tehdä itestään postauksen???? (joku sitä tuolla jo kysyski mut...) Tsemppii syksyy!!! <3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tytöt uutta postusta! Keväällä päivittelitte blogia väh. joka viikko, toisinaan useamminkin. Nyt syksyn tullen olette laittaneet 1-2 postausta per kuukausi. Eli eloa blogiin ja tsemppiä kisoihin!
PS. Edellisen "Anonyymin" ehdotus oli mielestäni aika hyvä, olisi itsetänikin kiva kuulla Janikasta.

Anonyymi kirjoitti...

alkaa tääki blogi vähän kuolla ku ei oo tullu kuukauteen MITÄÄN juttuja-.-

Anonyymi kirjoitti...

Tsemii cailappiin <3 menee varmasti niiin niin niiiiiiin hyvin, oon salee eturivissä kattomassa;)

toivooo lahna :)

Anonyymi kirjoitti...

Muistakaa kärsimättömät, et nyt kun ekoihin kisoihin on aikaa enää pari viikkoa, ni taitaa tytöillä olla aikamoinen kiire harjoitusten ja koulujen kanssa! Eiköhän ne lisää kirjoita ku vaan kerkeävät:)
Onnea ekoihin kisoihin:)!!

Anniina kirjoitti...

Juuri näin edellinen anonyymi, kiirettä riittää! :) Janika ehkä tänään kirjoittaa itsestään blogiin, mutta kuvia tulee luultavasti hänestä myöhemmin. Jos hän ei tänään kirjoita niin ihan lähiaikoina kumminkin! :)

Anonyymi kirjoitti...

kuviiaaa? :DD heheh , ei mitää kiirettä mut sit joskus tässä lokakuun aikana? :))

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kisois menee hyvin te ootte mun ykkös suosikkeja:))))))))) Mut tääl blogis on liianhiljaista KIRJOTTAKAA meitä on monta jotka fanittaa teitä.

Anonyymi kirjoitti...

^ sama! :)