torstai 6. tammikuuta 2011

Lindan luona yötä :)

Oltiin Aden kanssa tiistai-keskiviikko välisenä yönä Lindan luona yötä !:)
Katsoimme viime sm-kisojen dvd:tä, tehtiin ylivenyttelyt ja söimme kiinalaista ruokaa! NAM:P
Yöllä saimme idean, että katsoisimme kauhuleffaa, minkä Linda oli joskus nauhoittanut telkkariin. Tarkoituksena oli vain katsoa pieni pätkä sitä, mutta huomasimme lopulta, että katsoimme sen kokonaan :D Leffan aikana ilmeet olisivat kyllä olleet varmasti näkemisen arvoiset kun joku välillä vähän jännemmissä kohdissa katsoi melkein silmät kiinni leffaa::D! Seuraavana aamuna nukuimme aika pitkään.
Harkat alkoivat kolmelta , joten söimme sitä ennen ja sitten Lindan pappa vei meidät harjoituksiin :)
Eli eilen oli siis ekat treenit joululoman jälkeen. Teimme alkulämpäksi hyppislämpän ja lihaksia, muuten sitten keskityimme oikeastaan loput treenit pelkkiin ohjelman vartaloihin ja lopuksi teimme vielä keskenämme ylkkärit koska Sussujen piti lähteä vähän aikaisemmin treeneistä.
Lopuksi muutama kuva Lindan luota (:














15 kommenttia:

sussu kirjoitti...

Oi ku hauskoja kuvia! :)

Anonyymi kirjoitti...

mite voitte olla noin notkeita?! :D onks joku teiän joukkueesta sillee luonnonnotkee et pääsi spagut ja kaikkisaman tien vai onks kaikki hankkinu ton vaan kovalla työllä? :o

Anonyymi kirjoitti...

vaauuu vähä siisti toi mis ootte tos sohvan ympäril! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

VAUTSI TE OOOOOOTTTTEEEE NIIIIIN SAIRAAAAAAN NOTKEITA KAIKKI KOLME, TOSI HYVIIIII KUVIA. INNOLLA OOTETAAN KEVÄÄN UUTTA OHJELMAA.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia ! ootte tosi notkeita ! onks teil samat puvut keväälläkin vai tuleeko teille uudet ?

Anonyymi kirjoitti...

Niil tulee varmaa uudet :)) ainahan se nii o :PP emt..

Anonyymi kirjoitti...

siirryttekö te keväällä jo sarjaa ylemmäs, vai puhuukuu muissa blogeissa vaan silleen et nousisitte nyt 16-18 vuotiaisiiin

Anonyymi kirjoitti...

varmasti tulee uudet puvut. eikä ne nyt vielä nouse kun just ovat nousseet 14-16 sarjaan ja suurin osa tytöistä on -96 syntyneitä ettei edes vois nousta.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai tulee uudet puvut, maltetaan odottaa. Toivottavasti jotain ihka uutta Sanixia, mä toivoisin ettei ois pinkkii. Kyl teidän puvut on ollut upeita mut ois siistii et tulis jotain.... tosi makeeta....

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva toi yhteikuva sohvalla:D
Ois muuten kiva jos juttuja tulis useammin. Ei niitten tarttis olla mitään kauheita romaaneja, lyhyemmätkin riitäis.
Ja paljon kaikkia kivoja kuvia mm. normaali "arjesta".
Onnea ja tdemppiä kevään koitoksiin!

Anonyymi kirjoitti...

Voisiks te kertoo iha konkreettisesti miten teette tota liikkuvuutta, voisitte vaiks ihan oman postauksen tehä siitä. Eli kertoisitte mitä liikkeittä (ylispgaattei, aktiviisi, passiivisii tai jotain) ja kuin kaua yks venytys kestää, ja montako kertaa viikossa teette mitäki :)

Anonyymi kirjoitti...

ootteko missä sarjassa nyt keväällä, olis tosi kiva jos vastaisitte:D

Anniina kirjoitti...

Nyt vastailen kysymyksiin tuolta ylhäältä päin suht järjestyksessä! :)

-Ollaan tehty pienestä pitäen liikkuvuutta ja kehityksen mukaan "nostettu rimaa korkeammalle". Luulen, että suurinosa meistä on ollut pienestä pitäen luonnostaan notkeita ja siitä on sitten lähdetty venyttämään ja pitämään yllä liikkuvuutta erilaisilla venytyksillä. :)

-Meille tulee uudet puvut. Tykätään tosi paljon, vaikka ei vielä kunnolla koristeltuna olla nähtykään niitä! :)

-Yritämme saada tänne mahd. usein uusia postauksia, mutta nyt varsinkin lähiviikkoina on ollut paljon kiireitä ja koneella oleminen on ainakin mun osalta jäänyt vähemmälle. Yritämme kirjoitella useammin kuulumisia yms. :)

-Voimme kirjoittaa postauksen siitä, miten teemme liikkuvuutta siinä välissä, kun ei ole mitään muuta kirjoitettavaa. :) nytkin on viikonloppuna maajoukkueringin leiri niin ensiviikolla siitä on tulossa varmasti postausta kuvien kera. ;)

-Pysymme vielä 14-16 sarjassa vuoden.